B3 Combat Summer Camp Croatia 2019


Iako je zima tek uzela maha mi smo se krenuli informirati za ljeto. A ljeto nam je uvijek prepuno događanja u borilačkom svijetu.
Jedno od nama zanimljivijih takvih događanja je B3 Combat Summer Camp Croatia 2019.
Kamp organizira naš prijatelj i suradnik za B3 borbeni sistem Igor Šehić.


Aktivno provedite svoj odmor


Ovo je više od ljetnog kampa. Ovo je prilika da budete sretniji, zdraviji i puniji života!
To je sveobuhvatan tjedan temeljito isplaniranog programa, u kojem ćete poboljšati svoje borbene vještine. Pri tome ćete moći iskoristiti priliku da otkrijete nevjerojatnu prirodu skrivenu u arhipelagu otoka Lošinja, osjetiti blagodati otočne mikroklime, uživati u tradicionalnoj hrani, poboljšati svoju opću dobrobit te se opustiti sa svojom obitelji i prijateljima.h


Radionice


Bit će to vrhunska prilika da trenirate s najboljim instruktorima iz međunarodne Balintawak organizacije. Postati bolji borac na ovom kampu nije opcija već rezultat posebno osmišljenih radionica kroz koje ćete proći.


To uključuje:

Balintawak Arnis sustav
B3 Combat sustav
SFEG borbeni sustav oružja
Koncepti borbe s oštricama
Mehanizmi borbenog kretanja
MMA & Muay Thai
Sparing sa štapom i nožem


Svakodnevno će se održavati dvije obuke smještene na najljepšim prirodnim lokacijama otoka Lošinja. Nakon teškog treninga, zaletite se i skočite u kristalno čisto more! Osvježenje dolazi istog trena.


Predavanja


U sklopu kampa pripremljeno je nekoliko predavanja koja će pokriti teme kao što su: pravilno kondicioniranje, razvoj brzine i snage, oporavak određenih mišićnih skupina itd.
Cilj kampa je podijeliti ideje, a zatim imati otvorene rasprave gdje svi doprinose podizanju svijesti o razmišljanju izvan okvira i usvajanju novih koncepata obuke.


Slobodno vrijeme


Svakog dana, od 12h do 19h, bit će slobodno vrijeme za opuštanje i odlazak na plažu. Tada će se moći uživati u prirodi, domaćim delicijama i moći ćete dati vremena dojmovima da se slegnu.
Ako vam je draže aktivno slobodno vrijeme partnerske agencije pomoći će vam rezervirati izlete brodom, unajmiti bicikle, organizirati izlete kajakom i pružiti vam planinarske karte.
Četvrtog dana bit će organizirana grupna tura na privatnom brodu. Obilaskom su obuhvaćena tri najpoznatija otoka lošinjskog arhipelaga, od kojih je svaki poznat po izuzetnoj prirodnoj ljepoti.
Sve to garantira odličan provod i tjedan prepun zanimljivih događanja i usvajanja novih znanja i vještina.

Za detaljniji popis učitelja, te dodatne detalje o kampu i prekrasnom otoku Lošinju, posjetite naš službeni Facebook event:

https://www.facebook.com/events/827569250927440/?ti=icl

Post Author: Sensei