Dvorana Slavnih Magazina Warrior

U Nizozemskoj je 12. i 13. svibnja održan veliki seminar Dvorana Slavnih Magazina Warrior. Imamo sreće i zahvaljujemo prijatelju Gordanu Krajačiću na ekskluzivnom izvještaju s tog seminara.

 

Crobran u Nizozemskoj

 

Na seminar je pozvan i naš majstor i osnivač Crobrana Gordan Krajačić da, zajedno s Leonom Krajačićem, predstavi tu vještinu. Velika je to čast i uspjeh za njega jer su se našli među 26 različitih odabranih vještina na 6. po redu seminaru pod nazivom Dvorana Slavnih Magazina Warrior. Seminar je održan u nizozemskom gradu Groningen. Tamo je na jednom mjestu bilo prisutno 20 vrhunskih majstora 26 različitih borilačkih vještina.

 

 

Riznica znanja borilačkih vještina i stilova

 

Rijetko se viđa ovoliko borilačko znanje na jednom mjestu. A dobiti priliku podučavati ovakve majstore svojoj vještini ogromno je zadovoljstvo i sve to vrijedno je prelaska 3000km. Bila je to odlična promocija vještine Crobran. Majstori i organizator bili su oduševljeni Crobranom – Hrvatskim Borbenim učenjima koju su, kako smo već naveli, predstavili njen osnivač majstor Gordan Krajačić i vrhunski instruktor Crobrana Leon Krajačić.

Cilj seminara bio je razmjena znanja, te iskustava i uvažavanje različitosti. I na kraju učenje iz tih različitosti bez ikakvih ograničenja – osim onih koja si sami namećemo.

Svi majstori koji su prisustvovali seminaru vrhunski su znalci i izrazito su posvećeni svojim stilovima, ali su i otvorenog uma i uvijek spremni za suradnju i međusobnu razmjenu iskustava i znanja. Mjesto je to gdje se upoznaju novi borilački prijatelji, bili oni učenici ili majstori.

 

Međunarodno priznanje Crobranu

 

 

Na seminaru je majstor Gordan Krajačić primljen u Dvoranu Slavnih Magazina Warrior što je veliko međunarodno priznanje i čast njemu i njegovoj vještini Crobran.

Sve to skupa učinilo je ovaj seminar izuzetnim događanjem gdje su se razmjenjivala međusobna iskustva i ideje, te se razgovaralo o svemu s majstorima. Ti razgovori pokazali su koliko su oni ustvari jednostavni i pristupačni, ali istovremeno dubokoumni i vješti ljudi.

Na seminaru su se mogli proučavati Wing Tsun, Fight Back samoobrana, Dinamika tijela u borbi, Tehnike nožnih udaraca, Senjo Ryu Jiu Jitsu, ITF Tae Kwon Do, Penack Silat, Boks, Crobran i mnoge druge…

Na kraju je ostvareno puno odličnih kontakata, te se Gordan nada još boljoj međunarodnoj suradnji i organizaciji sličnog događaja u Hrvatskoj.

Mi moramo zahvaliti Gordanu koji nam je poslao ovaj tekst i ukazao nam na ovaj izvanredan događaj, te podijelio s našim čitateljima svoja iskustva s ovog seminara.


Izvor fotografija i teksta: Gordan Krajačić

Post Author: Sensei