Iskoristite idealno vrijeme za učenje nečeg novog

Ljeto nam je došlo kraju i vrijeme je za povratak svakodnevnom životu i obvezama. Idealno je to vrijeme za učenje nečeg novog. Vrijeme da učinimo nešto pozitivno za sebe i svoje zdravlje, te započnemo s nekom od mnogobrojnih ponuđenih mogućnosti.

 

Malo dobre volje donosi ogromna poboljšanja

 

European-hapkido-unionDobra strana završetka ljeta je što uz početak školske godine većina klubova započinje s novom sezonom i formiranjem novih grupa. To omogućava vježbanje i treniranje u grupi koja je po znanju na našoj razini.

Uz malo surfanja internetom i razmišljanja o tome što želimo učiniti za sebe možemo naći vrlo primamljive i zanimljive ponude različitih vještina i sportova.

Po meni je to idealno vrijeme kada možemo isprobati i započeti s usvajanjem novih znanja i vještina. Većina klubova sada ima mogućnost besplatnog treninga kako bi omogućili novim članovima lakši odabir.

 

 

Prvo je potrebno postaviti osnovno pitanje

“Što želimo i na čemu želimo raditi?”

To je možda i najvažnije pitanje prilikom odabira.
Nakon definiranja naših želja potrebno je malo prolutati internetom, uzeti u obzir realne mogućnosti pohađanja treninga i izabrati što nas zanima.

 

Prvi trening

 

Tenshin-no-michi-ninpo-bujutsu-dojoNakon toga najbolje je napraviti i onaj drugi, teži korak. A to je otići na prvi trening u nepoznatu sredinu s nepoznatim ljudima.
Dobra stvar u tome je što kada uđete u dvoranu ili dođete isprobati prvi trening shvatite da je oko vas hrpa pozitivnih ljudi sličnih vama.
Svi smo mi prošli istu priču i osjećali se jednako. Bilo nam je jednako neugodno pojaviti se negdje prvi puta i pokazati da nismo vješti u tim, za nas, novim stvarima.

 

Pozitivna potpora trenera

 

 

FMA-CroatiaTu dolazi do izražaja trener i njegova spremnost da vas bez stresa uvede u nova znanja i zadrži vas na tom putu duže od jednog treninga. Svi treneri koje znam pružit će vam neizmjernu potporu, a na vama je da se opustite, otvorite um i usvojite nova znanja. Kada to jednom prihvatite otvorit će vam se svijet prepun prelijepih iskustava koji će vas uvesti u zdraviji način života i donijeti vam pozitivan utjecaj na fizičko i psihičko zdravlje.

 

 

 

Malo upozorenje

 

 

Ipak da bi došli do svih blagodati takvog pozitivnog načina života morat ćete uložiti puno truda i volje i ustrajati na tom putu. Vaš

RMA-Systema-Croatia

Senseiwebportal pomoći će vam kako bi došli do pravog izbora za sebe i odabrali pravi sport ili vještinu za vas.
U tekstu smo i naveli naše suradnike koji će vam omogućiti da uživate i napravite najbolji izbor za vas.

 

Savjet za kraj

 

“Dođite na trening otvorenog uma i pred vama će se otvoriti novi svijet nebrojenih mogućnosti. Uživajte, igrajte se i nikad nećete poželjeti stati.”

 

Post Author: Sensei