Majstor Radek Mačak podučava Balintawak i B3 u Hrvatskoj

Kako smo nedavno isprobali Balintawak i B3 borilački sistem i jako nam se svidio izuzetno nam je drago što ćete u Hrvatskoj moći prisustvovati još jednom zanimljivom seminaru. Ovaj puta seminar će voditi Češki majstor Radek Mačak.

 

Tko je Radek Mačak

 

Radek-Mačak

Osim što je instruktor Valhalla kluba, Manong Radek Mačak također je SFEG, FCS i Balintawak predstavnik za Češku Republiku.
Od vrlo rane dobi, Radek proučava borilačke vještine kao što su Kung Fu, Aikido, Capoeira, Musado te full contact sportove poput Kick Boxinga, Muay Thai-a i FMA.

Osim borilačkih vještina, ima dvadeset godina pedagoške prakse različitih sustava kretanja. Trenutno, u Češkoj postavlja sustav bliske borbe imena SFEG.

 

A sada neslužbeno …

 

Radek je strastveni penjač, plesač i borac. Vrlo je pristupačan, uvijek nasmiješen (osim na fotografijama) i velikodušan u podučavanju. Njegova pozornost detaljima, ne vidi se samo u pokretu već i u strasti prema ručnoj izradi nevjerojatnih oštrica.

 

 

Radek Mačak je izvrstan lik i moj dobar prijatelj!

 

Jako sam sretan što je moj prijatelj Radek Mačak našao dostupan vikend kako bi nas posjetio u Zagrebu i podijelio s nama svoje neizmjerno znanje.
Tijekom vikend seminara, Radek će podučavati mnoge zanimljive koncepte iz Balintawak i B3 sustava. Naglasak seminara bit će na radu s oštricama za koje je razvio duboku strast tijekom svoje opsežne karijere, no obrađivat će se i borba štapovima te goloruka primjena.
Ovaj seminar namijenjen je svima koji žele nadograditi svoje znanje i postati bolji borci. Naš poziv je otvoren Balintawak i FMA entuzijastima, policiji i vojnom osoblju kao i civilima te ljudima manjeg iskustva na području borilačkih vještina, koji žele istražiti svoja ograničenja.
Pridružite nam se u sigurnom i prijateljskom okruženju za obuku gdje svi zajedno učimo kao ljubitelji borilačkih vještina, te rastemo kao ljudska bića!

 

 

PROGRAM:
Na seminaru će se pokrivati tehnike i koncepti borbe štapovima, oštricama te goloruka borba.
Subota: 10h – 16h
Nedjelja: 10h – 16h

CIJENA:
450kn (rana prijava do 10.01.)
560kn (kasna prijava nakon 10.01.)
Mogući su popusti za grupe.

Za sve dodatne informacije, slobodno me kontaktirajte:
sehicigor@gmail.com
0981611383
Igor

 


Izvor teksta: Igor Šehić

Post Author: Sensei