Novi brend opreme za borilačke sportove i vještine

Braveman – oprema za borilačke sportove i vještine od sada i na hrvatskom tržištu

 

bravemanKrenuvši ponovno u svijet borilačkih vještina i sportova putem našeg web portala obnovio sam stara poznanstva i svakodnevno stječem nova. To me dovelo i do starog prijatelja iz taekwondoa i hapkida Hamze Malbašića.

Kroz neobavezni razgovor i na upit čime se sada bavi došao sam do vrlo zanimljivog odgovora „Pokrenuo sam svoju marku borilačke opreme pod imenom Braveman!“.

 

Kako je sve krenulo?

braveman_oprema

U prvi mah malo zbunjen, odmah sam mu poželio sreću i uspjeh u daljnjem radu. A onda je uslijedilo prirodno pitanje „Gdje se u Hrvatskoj može nabaviti tvoja oprema?“.

Kako Hamza živi, radi i trenira u BiH distribuciju svog brenda započeo je tamo. Odgovorio je kako trenutno nema nikoga u Hrvatskoj i ako želimo možemo mu pomoći putem Sensei web portala.

I tako je sve krenulo. Hamza nam je poslao uzorke doboka i kimona i moram reći da su izvrsni. Kvalitetna odjeća po izrazito povoljnoj cijeni. Osim toga odmah nam je naglasio kako ima u planu i proširenje asortimana, te je u međuvremenu osim odjeće za Taekwondo i Karate započeo s distribucijom opreme za Brazilski Ju Jitsu, te sa zaštitnom opremom kao što su štitnici za ruke i noge, te gume za zube.

 

Gdje se proizvodi Braveman oprema?

Braveman oprema trenutno se većinom proizvodi u inozemstvu iako Hamza ima planove da proizvodnju preseli u susjednu nam BiH. To je vrlo pohvalna inicijativa s obzirom na to da je uglavnom puno jednostavnije naručiti već nešto gotovo iz inozemstva nego proizvoditi svoje. Svaka čast prijatelju. Kako je oprema već neko vrijeme na tržištu plan se polako počeo ostvarivati pa su štitnici za ruke i noge proizvedeni od strane BiH proizvođača.

 

braveman-borilacka-oprema

Kako do Braveman opreme u Hrvatskoj?

Ako smo vas nakon svega zainteresirali za navedenu opremu slobodno nam se javite na mail ili u inbox na našoj Facebook stranici. Uz našu ćete pomoć moći nabaviti navedenu opremu i uvjeriti se da je odlične kvalitete uz  prihvatljivu cijenu.

Za dodatne informacije također nas možete kontaktirati na broj +385915227595.

Post Author: Rahela Loncaric