Sensei – o nama

Portal Sensei namijenjen je  ljubiteljima borilačkih vještina, svima koji se bave sportom  i entuzijastima koji streme zdravom životu. Bilo da ste profesionalac, rekreativac ili amater na Sensei portalu sigurno ćete naći zanimljive i korisne informacije.

 

 

Tko stoji iza imena Sensei?

senseiwebportal

Ime mi je Damir Habuš i aktivno se bavim borilačkim vještinama preko 20 godina. Nositelj sam crnog pojasa u Hapkidou 5. DAN, te crnog pojasa u Tae Kwon Dou 1. DAN.

Prošlo je već 17 godina od prestanka izlaženja tiskanog izdanja časopisa Sensei i imao sam osjećaj da je došlo vrijeme za realizaciju ideje o pokretanju portala Sensei. U realizaciji su mi pomogli dobri prijatelji, suradnici i majstori borilačkih vještina i sportova.

 

 

 

Što je sve Sensei pripremio za vas…

Kroz raznovrsne tekstove saznat ćete više o svijetu borilačkih vještina i sportova, a putem video snimaka pomoći ćemo vam da dodatno usvojite i usavršite svoje znanje. A ako ste već aktivni vježbač tada vam nudimo priliku da kroz naše objave saznate nešto više i da obogatite svoje znanje i vještinu. Za sve vas koji tek razmišljate da započnete s treningom, tekstovi će vam pomoći da lakše odlučite koji sport ili vještinu odabrati.

Kako bi uvijek bili u „žiži zbivanja” pratit ćemo aktualna događanja i objavljivati ih na vrijeme kako ne bi propustili važna natjecanja, seminare ili tečajeve. Nismo zaboravili ni naše najmlađe vježbače – kreirali smo kutak za njih i njihove roditelje. Posjetit ćemo što više klubova kako bi vam pomogli u odabiru najboljeg.

Smatramo da je povratak prirodi izuzetno važan za održivi razvoj, stoga vam pripremamo priloge o lokacijama u prirodi na kojima možete kvalitetno vježbati ili jednostavno lagano prošetati u ugodnom društvu. A kako sve više postajemo ovisni o raznim gadgetima i pametnim pomagalima, donosimo savjete koji su najbolji saveznici u sportu i rekreaciji.

Garantiramo vam ugodan i zabavan boravak na našem portalu, jer ga stvaraju majstori entuzijasti koji nesebično prenose svoje znanje već dugi niz godina.

 

Uživajte i vežite se, polijećemo!

 

Ako nas želite kontaktirati možete to učiniti putem obrasca: