O NAMA

TKO SMO MI?

Portal SENSEI namijenjen je ljubiteljima borilačkih vještina, svima koji se bave sportom  i entuzijastima koji streme zdravom životu. Bilo da si profesionalac, rekreativac ili amater na Sensei portalu sigurno ćeš naći zanimljive i korisne informacije.

Tko stoji iza imena Sensei?

Pozdrav! Ime mi je Damir Habuš i aktivno se bavim borilačkim vještinama preko 20 godina. Nositelj sam crnog pojasa u Hapkidou 5. DAN, te crnog pojasa u Tae Kwon Dou 1. DAN.

Prošlo je već 17 godina od prestanka izlaženja tiskanog izdanja časopisa Sensei i imao sam osjećaj da je došlo vrijeme za realizaciju ideje o pokretanju online portala. U realizaciji su mi pomogli dobri prijatelji, suradnici i majstori borilačkih vještina i sportova.

Što je sve Sensei pripremio za tebe…

Kroz raznovrsne tekstove saznat ćeš više o svijetu borilačkih vještina i sportova, a putem video snimaka pomoći ćemo ti da dodatno usvojiš i usavršiš svoje znanje. A ako si već aktivni vježbač tada ti nudimo priliku da kroz naše objave saznaš nešto više, obogatiš svoje znanje i izbrusiš vještinu. Za sve koji tek razmišljaju da započnu s treningom, tekstovi služe kao smjernica i pomoć pri odluci koji sport ili vještinu odabrati.

Kako bi uvijek bili u „žiži zbivanja” pratit ćemo aktualna događanja i objavljivati ih na vrijeme kako ne bi propustili važna natjecanja, seminare ili tečajeve. Nismo zaboravili ni naše najmlađe vježbače – kreirali smo kutak za njih i njihove roditelje. Posjetit ćemo što više klubova kako bi vam pomogli u odabiru najboljeg.

Smatramo da je povratak prirodi izuzetno važan za održivi razvoj, stoga vam pripremamo priloge o lokacijama u prirodi na kojima možete kvalitetno vježbati ili jednostavno lagano prošetati u ugodnom društvu. A kako sve više postajemo ovisni o raznim gadgetima i pametnim pomagalima, donosimo savjete koji su najbolji saveznici u sportu i rekreaciji.

Garantiramo ti ugodan i zabavan boravak na našem portalu, jer ga stvaraju majstori entuzijasti koji nesebično prenose svoje znanje već dugi niz godina.

Uživaj i veži se jer polijećemo!

Ako nas želiš kontaktirati možeš to učiniti putem obrasca