Majstor Systeme Andrej Karimov ponovno u Hrvatskoj

Kako je i najavljeno prošle godine, prilikom prvog gostovanja, u Zagrebu će se 02.-04.03.2018. održati i Drugi međunarodni seminar ruske borilačke vještine Systema pod vodstvom majstora Andreja Karimova. Seminar nam je organizirao zagrebački klub Systema Croatia.

 

 

Majstor Karimov je instruktor izuzetnog iskustva, antropolog i psiholog, te osnivač i glavni instruktor škole Systema Siberian Cossack. Na seminaru će obrađivati tema kozačkih tradicija u ruskim borilačkim vještinama. Bavit ćemo se golorukom borbom, te borbom s oružjem (štap, nož, kozački bič nagaika..)

Paralelno sa seminarom održat će se intenzivni instruktorski seminar na kojem će se na cjelodnevnom treningu podučavati osnovne i napredne forme Kozačke Systeme, uz posebnu pažnju i naglasak na fizičku i psihičku aplikaciju tehnika i metoda podučavanja.

Sam majstor Karimov autor je velikog broja publikacija o Ruskim sistemima goloruke borbe, te je također snimio preko 40 edukacijskih filmova o Kozačkoj Systemi.

Andrej-Karimov-2

Čast nam je putem Senseiwebportala pozvati vas na ovaj zanimljivi seminar i zahvaljujemo majstoru Ranku Čeriću, organizatoru ovih evenata, što nas je pozvao da prisustvujemo na ovom događanju.

Svi zainteresirani su dobrodošli, a za sudjelovanje nije potrebno predznanje Systeme.

Za detalje se obratite organizatoru na 095 9031 625 ili ranko@aiki-en.hr


Izvor teksta i fotografija: Ranko Čerić

Post Author: Sensei