Sensei je odabrao za vas!

Kako smo u prošlom tekstu napravili mali osvrt o tome da li je trening sa osobnim trenerom luksuz ili je to način treninga koji bi svatko trebao probati, u ovom slijedi nastavak.

Vjerujemo da je angažman osobnog trenera pun pogodak stoga smo za vas odabrali našeg favorita. To je Tomislav Vidaković. On će u budućnosti bit vaš i naš osobni trener, koji će vam korisnim svjetima i raznovrsnim vježbama pomoći da dođete u vrhunsku formu.

Tko je Tomislav Vidaković?

Ovaj 26-to godišnji student na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu,  već više od 20 godina živi i diše sport. Ponosni je vlasnik crnog pojasa 4. DAN u Teakwondou. Posjeduje certifikat za klasičnu i sportsku masažu, ali ne samo za šminku, već je i odličan u tome!  I kao da mu sve to nije dovoljno po struci je nutricionist. Trenutno uz studij radi u Sportskom centru Arena u Zagrebu.

Eto, što reči? Bravo za Tomislava!

Odlično postavljeni temelji za uspješnog osobnog trenera koji u potpunosti može zaokružiti cijelu priču kad je u pitanju preobrazba svakog tko želi krenuti u fizičku transformaciju samoga sebe na najbolji mogući način.

Obzirom na njegove vrhunske kvalifikacije (ne zanemarimo „Tomislav Vidaković isklesani look”) vjerujemo da može dovesti svaku osobu u vrhunsku formu.  Naravno, pod pretpostavkom da to želite i da imate snagu volje koja je potrebna za put prema uspjehu.

Zato smo s Tomislavom, kao stručnjakom na području fizičke pripreme, dogovorili suradnju i mogućnost da mu vi postavljate pitanja, a on će vas svojim savjetima usmjeravati k vrhunskoj izvedbi i odličnoj formi.

Rado se odazvao našem pozivu i pomoći će nam na našem putu da postanemo vaš vodič u zdrav život.

Kroz serije tekstova TRENING S OSOBNIM TRENEROM pokazati ćemo vam kako da napredujete još brže i osjećate se bolje. Kako slika govori tisuću riječi a video još i više, čeka vas pregršt foto i video tutorijala.